tiistai 11. elokuuta 2009

Lyhyesti moraalikysymyksistä.


"Örr..."

Tulipa tuossa eräänä hieman normaalia kosteampana iltana pohdittua monien SW fanien rakastamaa Mos Eisleyn juottolaa. Nyt kun koko franchise on selvästi mennyt aina vaan perheystävällisempään suuntaan (noh, siellähän ne rahat on) niin pitäisikö Lucasin kenties entisestään sensuroida kyseistä kohtausta jahka seuraavat supermegahypereläinjuhla remasterit ilmestyvät?

Kaikille lienee tuttu "Tapaus Greedo" joten miksei samantien poistettaisi digitaalisesti kaikki aseet, juomien tilalle vaikkapa jäätelötötteröt ja painotettaisiin lisää miten Tonnika Sistersit eivät tosiaankaan olleet Mos Eisleyn perushoratsuja vaan vaikkapa Sebulba ja Wicket valepuvuissa. Näillä parannuksilla tehtäisiin vanhasta klassikosta vielä disneymäisempi elämys koko perheelle ja Lucas saisi jälleen hyvät massit uusintajulkaisuista! Jee!


"Hei älä ny Pons viitti riehua, saat taas porttarin."

No joo, leikki sikseen ja vähän parempia ideoita kiitos! Tosiasiassahan Mos Eisleyn cantina on just eikä melkein se galaktisen rötöstelyn ja sikailun ydin joksi Obi-Wan sitä Lukelle kuvaili.

Tulevassa SW live action sarjassa (Jep, se on työn alla!) pitäisi ehdottomasti korostaa tätä entisestään. Strippareita, tappeluita, huoria ja "mausteen" nuuhkimista. Jossain jaksossa humalaiset Stormtrooperit voisivat pistää paikan remonttiin, toisessa Han Solo voisi pokailla Twi´lek misuja ja jos ei muuten irtoa niin krediiteillä Tonnika Sistersiltä hyvät jatkot. Kyllä Chewbacca jaksaa odotella Falconilla.

Näillä mennään!

1 kommentti:

  1. Morjens !!

    Hieno on bloggisi... ;-)

    t.
    TD-7670
    (eli Hiekkatrooperi Jyri)

    ps. lähetin sun bloggisi mun puku tovereillenikin.... ;-)

    nähdään viimeistään 5.9 lauantaina !!

    VastaaPoista