perjantai 24. heinäkuuta 2009

Hetki Droidikorjaamolla


"Kohta se päänsärky loppuu..."

Minkälaista olisi omistaa oikea droidi? Siis sellainen 1:1 kääpiönmentävä pömpeli. Mahtuisiko se tänne kaksioon meidän ja marsujen kanssa? Laittaisiko se ruokaa? Osaako ne edes siivota? Näppärä leffaprojektori se ainakin olisi ja varmasti ihan ok pelikonsolin kanssa. Onkohan sitä vaikea huoltaa? Veikkaan, että kaupungilla hyöriessä sillä olisi samanlainen vaikutus kuin jos liikkuisi chihuahuan kanssa, eli naisia pyörisi ympärillä aivan helvetisti. Kuulostaa ihan kivalta!


"Mä tuun sinne vaikka pää kainalossa!"

Entäs protokolladroidi? Toki sen kanssa olisi hauska pelata korttia ja nakittaa se viemään roskat mutta siihen se jäisi. Ai miten niin? No mieti vaikka sitä, että kun siirryt makuuhuoneeseen peuhaamaan rakkaasi kanssa niin siellä se epeli istuu olohuoneessa ja kuuntelee. Hyi helvetti. Baariinkaan sitä ei viitsisi ottaa mukaan kun sen ympärillä pyörisi tiesi mitä porukkaa ihmettelemässä eikä kukaan kaipaa muutenkaan jurrikameraa mukaansa. Ehkä työpaikalla siitä olisi hyötyä mutta jumaliste se ei meille himaan tule!

Jep, astromechit on paljon sympaattisempia.

2 kommenttia:

  1. Allekirjoitan tämän astromechien paremmuuden kyllä ihan totaalisesti, etenkin jos asiaa katsoo nimenomaan tuolta kannalta :)

    VastaaPoista
  2. Protokolladroidien hyviä puolia olisi ehdottomasti tulkkaustaito, etenkin matkaillessa. Kaksi miljoonaa kieltä kun tulkki hanskaa niin ei tule ongelmia missään vinkuintiassa.
    Makuuhuonehommien ajaksi droidin voi toki kytkeä pois päältä ja sekstailun jälkeen takaisin päälle. Protokolladroidin voi myös nakittaa tekemään ja tuomaan drinksut vuoteeseen ja sytyttämään vaikka sikarin.
    Astromechien hyviin puoliin voitanee laskea elektronisten vimpainten korjaustaito, jolloin ei tarvitse kantaa huolta sähkölaitteiden korjauksista. Ja saahan toki astromechiinkin kiinni tarjottimen, mutta drinksut pitänee tehdä valmiiksi.

    VastaaPoista